BFGOODRICH G-GRIP 185/65 R14 86T

Fő az irányíthatóság! A piacon lévő járművek nagy részéhez.

Páratlan vezetési élmény száraz úton

Egyenes haladásnál és kanyarban egyaránt… A masszív váll és a folytonos központi barázda minden hatásra azonnali reagálást, valamint tökéletes úttartást biztosít.

Hatékonyabb fékezés… A lekerekített lamellák növelik minden egyes gumiblokk stabilitását, így optimalizálva a száraz úton történő fékezést.

Maximális biztonság nedves úton

Vízen csúszás esetén… Vonalas irányított mintázat a „hajóorr-hatás” kialakításához és a lehető legnagyobb mennyiségű víz kivetéséhez.

Nedves úton… A g-Grip gumiabroncsok egy „Vortex” futófelülettel vannak ellátva, amely lehetővé teszi a víz gyorsabb kivetését, és ezen keresztül az optimális fékezést és a jobb úttartást kanyarban.

Műszaki jellemzők:

  • Profilszélesség: 165 - 225 mm
  • Pántátmérő: 14' - 17'
  • Széria: 70 - 45
  • Sebességi index:
    • T (190 km/h)
    • W (270 km/h)
    • H (210 km/h)
    • V (240 km/h)
    • Y (300 km/h)
BfGoodrich
185/65 R14 86T
C1
E
B
AC
69

EU ABRONCSJELÖLÉSI SZABÁLYOZÁS

Az Európai Parlament és a Tanács 1222/2009/EK rendelete alapján, minden 2012 júniusa után gyártott és az EU területén belül értékesített gumiabroncs* esetén 2012. novembertől az értékesítés helyén vagy magán a gumiabroncson címkét kell elhelyezni.

Balra láthatja ehhez a gumihoz az új EU abroncscímkét. Ez nagyon hasonlít a háztartási gépeken, például mosó- vagy mosogatógépeken széles körben használt címkékhez.

További tájékoztatónkat a jelölésekkel kapcsolatban erre a linkre kattintva olvashatja el.

Az új abroncscímkézési előírásokról, valamint a gyakran feltett kérdésekről az Európai abroncs és gumi gyártók szövetségétől (ETRMA) kaphat tájékoztatást.

ETRMA weboldal

* A rendelet hatálya alá tartoznak a személygépjárművek, kishaszongépjárműveket és nagy teherautók abroncsai.

BFGOODRICH

A BFGoodrich története 1870-ig nyúlik vissza, amikor Dr. Benjamin Franklin Goodrich megalapította gumiabroncs gyárát az Ohio állambeli Akron városában.

A BFGoodrich a verseny világából származó technológiát ülteti át a versenyautókból a szériajárművekbe, ezzel biztosítja, hogy a vásárlók kiváló teljesítményű és minőségű abroncsokat vásároljanak.

Ár:
33.780 Ft
26.598 Ft + ÁFA