BRIDGESTONE TURANZA 6 245/40 R19 XL FR 98Y

BRIDGESTONE

A Bridgestone gumiabroncsgyárat Shojiro Ishibashi alapította 1931-ben Japánban. Világszerte 24 országban 141 gumiabroncs gyára található. A Bridgestone a világ legnagyobb gumigyárai közé tartozik. 1988-ban megvásárolták a Firestone-t, így a két cég amerikai és európai vállalatai összeolvadtak.

Magyarországon 2008-ban Tatabányán kezdődött meg a személyautó-abroncsgyártás. Teljesen automatizált gyárban a japán cég az új technológiák bevezetésével akár napi 800 darab nagy méretű és teljesítményű abroncsot tud gyártani

A Bridgestone nyári gumi mintázatai a gépjárművek teljes palettáját lefedi, így könnyedén választhat a csúcs minőségű gumiabroncsok közül. A Bridgestone nyári gumi mintázatok a gumiabroncs gyártás élvonalába tartoznak. Kiváló menettulajdonságok és maximális biztonság jellemzi.

A Bridgestone Europe 9 európai gyárával, kiemelt kutatási és fejlesztési központjával, 6 regionális értékesítési egységével és 12.500 alkalmazottjával különféle típusú gumiabroncsokat és termékeket fejleszt és gyárt Európában.
A legújabb teherutókhoz tervezett és a legfrissebb technológiai újításokat magán viselő Bridgestone teherabroncsok a prémium minőséget képviselik, így egyesítik a kiváló biztonságot a futásteljesítményből származó költségmegtakarítással. Ennek eléréséhez mindenféle felhasználási területre speciális abroncsokat fejlesztett ki.

Ár:
147.990 Ft
116.528 Ft + ÁFA