BRIDGESTONE BLIZZAK LM005 245/65 R17 M+S 3PMSF XL 111H

Bridgestone
381820
245/65 R17 111H M+S 3PMSF XL
C1
B
A
AC
72

EU ABRONCSJELÖLÉSI SZABÁLYOZÁS

Az Európai Parlament és a Tanács 1222/2009/EK rendelete alapján, minden 2012 júniusa után gyártott és az EU területén belül értékesített gumiabroncs* esetén 2012. novembertől az értékesítés helyén vagy magán a gumiabroncson címkét kell elhelyezni.

Balra láthatja ehhez a gumihoz az új EU abroncscímkét. Ez nagyon hasonlít a háztartási gépeken, például mosó- vagy mosogatógépeken széles körben használt címkékhez.

További tájékoztatónkat a jelölésekkel kapcsolatban erre a linkre kattintva olvashatja el.

Az új abroncscímkézési előírásokról, valamint a gyakran feltett kérdésekről az Európai abroncs és gumi gyártók szövetségétől (ETRMA) kaphat tájékoztatást.

ETRMA weboldal

* A rendelet hatálya alá tartoznak a személygépjárművek, kishaszongépjárműveket és nagy teherautók abroncsai.

BRIDGESTONE

A Bridgestone gumiabroncsgyárat Shojiro Ishibashi alapította 1931-ben Japánban. Világszerte 24 országban 141 gumiabroncs gyára található. A Bridgestone a világ legnagyobb gumigyárai közé tartozik. 1988-ban megvásárolták a Firestone-t, így a két cég amerikai és európai vállalatai összeolvadtak.

Magyarországon 2008-ban Tatabányán kezdődött meg a személyautó-abroncsgyártás. Teljesen automatizált gyárban a japán cég az új technológiák bevezetésével akár napi 800 darab nagy méretű és teljesítményű abroncsot tud gyártani

A Bridgestone nyári gumi mintázatai a gépjárművek teljes palettáját lefedi, így könnyedén választhat a csúcs minőségű gumiabroncsok közül. A Bridgestone nyári gumi mintázatok a gumiabroncs gyártás élvonalába tartoznak. Kiváló menettulajdonságok és maximális biztonság jellemzi.

A Bridgestone Europe 9 európai gyárával, kiemelt kutatási és fejlesztési központjával, 6 regionális értékesítési egységével és 12.500 alkalmazottjával különféle típusú gumiabroncsokat és termékeket fejleszt és gyárt Európában.
A legújabb teherutókhoz tervezett és a legfrissebb technológiai újításokat magán viselő Bridgestone teherabroncsok a prémium minőséget képviselik, így egyesítik a kiváló biztonságot a futásteljesítményből származó költségmegtakarítással. Ennek eléréséhez mindenféle felhasználási területre speciális abroncsokat fejlesztett ki.

Ár:
179.640 Ft
141.449 Ft + ÁFA